Het laatste Formule 1 nieuws. Alle ontwikkelingen, coureurs, actuele standen en kalender
Home Overig Luister naar de beste Formule 1 podcasts
Overig

Luister naar de beste Formule 1 podcasts

57
Formule 1 podcast

Om te luisteren naar de beste Formule 1 podcasts, kun je terecht bij verschillende podcastapps zoals Podimo, Spotify en Apple Podcasts. Deze platforms bieden een rijke selectie van podcasts die alles omvatten van diepgaande analyses en het laatste nieuws tot exclusieve interviews en levendige discussies over elk raceweekend. Enkele van de top podcasts zijn F1 RaceReporter, die een grondige blik werpt op zowel recente als historische races, en Pitstop van AD Sportwereld, waar je op de hoogte blijft van de belangrijkste gebeurtenissen en verhalen binnen de Formule 1.

Daarnaast is er de F1 Spoiler Alert podcast voor de laatste nieuwtjes en hoogtepunten, en de NOS Formule 1-podcast met scherpe analyses en interessante verhalen, inclusief aandacht voor Max Verstappen. Voor de meest recente updates over Grands Prix, biedt de RacingNews365 Formule 1-podcast wekelijkse nieuwsupdates en diepgaande feiten. Kies je favoriete podcast en geniet onderweg, tijdens het sporten of thuis van de dynamische wereld van de Formule 1.

F1 RaceReporter – Een terugblik op de races en de geschiedenis van de Formule 1

F1 RaceReporter is een Nederlandse podcast waarin de presentatoren Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Charrel Jalving en Jeroen Scholte uitgebreid verslag doen van elke Grand Prix. Ze duiken niet alleen in de recente races, maar ook in de geschiedenis van de Formule 1. Ze bespreken bijvoorbeeld welke coureurs wereldkampioen zijn geworden en welke vader/zoon duo’s hebben deelgenomen aan de Grand Prix. Je kunt direct luisteren naar F1 RaceReporter op verschillende podcastapps.

Geschiedenis van de Formule 1 Coureurs Grand Prix Racegeschiedenis
De presentatoren duiken in de rijke geschiedenis van de Formule 1 en delen interessante feiten en verhalen Ze bespreken de prestaties van verschillende Formule 1-coureurs en analyseren hun races Elke Grand Prix wordt uitvoerig besproken, inclusief circuits, hoogtepunten en verrassingen Ze gaan dieper in op de racegeschiedenis en delen statistieken en records

Pitstop – Het belangrijkste nieuws en verhalen uit de wereld van Formule 1

In de wekelijkse podcast Pitstop nemen Marijn Abbenhuijs en Arjan Schouten van AD Sportwereld je mee door de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld van Formule 1. Ze bespreken niet alleen de laatste races, maar ook alle interessante verhalen uit de F1-wereld. Zelfs als er geen Grand Prix is, houden ze je scherp met het laatste nieuws over de coureurs en vooruitblikken op de komende wedstrijden.

Pitstop AD Sportwereld Grand Prix coureurs wedstrijden
Marijn Abbenhuijs en Arjan Schouten AD Sportwereld Formule 1 Podcast Nieuws
Interessante verhalen Nederland Informatie Analyses Ontwikkelingen
Laatste races Actualiteiten Rijders Updates Vooruitblikken

F1 Spoiler Alert – De laatste ontwikkelingen en hoogtepunten in de Formule 1

Ben je op zoek naar de nieuwste Formule 1-nieuwtjes en hoogtepunten? Luister dan naar de F1 Spoiler Alert-podcast! In deze podcast praten Marjolijn Kamphuis en Johan Voets je uitgebreid bij over de laatste ontwikkelingen in de wereld van Formule 1. Van spannende races tot opmerkelijke gebeurtenissen op het circuit, ze delen hun ongezouten meningen en analyses.

Naast het bespreken van de actuele races, blikken Marjolijn en Johan ook terug op de hoogtepunten van de afgelopen Grands Prix. Of het nu gaat om spectaculaire inhaalacties, controversiële momenten of bijzondere prestaties van de coureurs, je komt alles te weten in de F1 Spoiler Alert-podcast.

F1 Spoiler Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws in de Formule 1? Luister dan direct naar F1 Spoiler Alert op verschillende podcastapps. Deze podcast is een must-have voor alle Formule 1-fans die niets willen missen van de hoogtepunten en ontwikkelingen in de wereld van de koningsklasse van de autosport.

NOS Formule 1-podcast – Scherpe analyses en verhalen met Jan Lammers en Dione de Graaff

In de NOS Formule 1-podcast bespreken presentatrice Dione de Graaff, oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker elke maandag na een Grand Prix de race. Ze geven scherpe analyses, interessante feiten en verhalen over de coureurs. Natuurlijk wordt er extra aandacht besteed aan de prestaties van Max Verstappen. Je kunt direct luisteren naar de NOS Formule 1-podcast op verschillende podcastapps.

Podcastnaam Presentatoren
NOS Formule 1-podcast Jan Lammers, Dione de Graaff
Afleveringsfrequentie Elke maandag na een Grand Prix
Onderwerpen Analyses, feiten en verhalen over coureurs
Bijzonderheden Extra aandacht voor Max Verstappen
Platform Podcastapps zoals Podimo, Spotify, Apple Podcasts

RacingNews365 Formule 1-podcast – Het laatste nieuws en feiten over de Grands Prix

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en feiten over de Grands Prix? Dan is de RacingNews365 Formule 1-podcast een must-listen. Presentator Joris Mosterdijk bespreekt samen met autocoureur Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers wekelijks het laatste nieuws uit de F1-wereld.

In de RacingNews365 Formule 1-podcast delen ze nieuwe feiten en ontwikkelingen, en nodigen ze verschillende experts en gasten uit de autosportwereld uit om hun ervaringen te delen. Of je nu geïnteresseerd bent in de technische aspecten van de auto’s, de strategieën van de teams of de prestaties van de coureurs, deze podcast heeft het allemaal.

Luister direct naar de RacingNews365 Formule 1-podcast op verschillende podcastapps om geen enkel nieuwtje te missen. Of je nu onderweg bent naar je werk, in de sportschool traint of ontspant in je vrije tijd, met deze podcast blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste feiten over de Grands Prix.

Gerelateerd nieuws

Formule 1 en families: De kinderen van de coureurs van seizoen 2024

Ondanks hun drukke schema’s en de constante druk om te presteren, vinden...

Kan een Formule 1-auto achteruit rijden?

Ja, een Formule 1-auto kan achteruit rijden. Volgens de FIA-regelgeving moet elke...

Hoeveel liter tank zit er in een Formule 1-auto?

Een Formule 1-auto heeft een brandstoftankcapaciteit van ongeveer 120 tot 150 liter,...

Hoe snel is een Formule 1-auto van 0 naar 100?

Een Formule 1-auto accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 2,6...

Wat is de moeilijkste F1 baan?

De moeilijkste F1 baan is het stratencircuit van Monaco. Pierre Gasly noemt...

Wat is de hoogste snelheid ooit gemeten tijdens een F1 race?

De hoogste snelheid ooit gemeten tijdens een F1-race werd bereikt door Valtteri...

Hoe zit een coureur in een formule 1 auto?

Een Formule 1 coureur zit in een bijzonder lage en achterover gekantelde...

Wie heeft de meeste formule 1 races achter elkaar gewonnen?

Max Verstappen heeft het record voor de meeste opeenvolgende overwinningen in de...