Het laatste Formule 1 nieuws. Alle ontwikkelingen, coureurs, actuele standen en kalender
Home Overig Het kiezen van het juiste F1 TV abonnement
Overig

Het kiezen van het juiste F1 TV abonnement

61
Autódromo Hermanos Rodríguez
Foto: ProtoplasmaKid

Als Formule 1-fan wil je natuurlijk geen moment van de actie missen. Gelukkig zijn er verschillende opties om alle races live te volgen via een F1 TV-abonnement. In dit artikel bespreken we de verschillende abonnementen die beschikbaar zijn en helpen we je het juiste F1 TV-abonnement te kiezen dat past bij jouw behoeften en budget.

De kosten van F1 TV Pro abonnement

Een abonnement op F1 TV Pro kost €7,99 per maand of €64,99 per jaar. Met een jaarabonnement krijg je 32% korting en bespaar je €30,89 per jaar in vergelijking met een maandabonnement. Er zijn af en toe aanbiedingen beschikbaar, maar deze zijn niet frequent. Het is mogelijk om een abonnement te delen met maximaal 6 verschillende apparaten, maar je kunt slechts op één apparaat tegelijk de race streamen. Houd de website en sociale media-accounts van F1 TV in de gaten voor eventuele toekomstige aanbiedingen.

Het afsluiten van een abonnement op F1 TV Pro

Het afsluiten van een abonnement op F1 TV Pro is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot alle live races, Formule 2, Formule 3, Porsche Supercup en andere content.

  1. Ga naar de officiële website van F1 TV.
  2. Bekijk de verschillende abonnementen en selecteer F1 TV Pro om live te kunnen kijken.
  3. Vul je gegevens in, waaronder naam, e-mailadres en betalingsgegevens.
  4. Kies het gewenste abonnement (maand of jaar) en selecteer de betaalmethode.
  5. Rond de bestelling af door op de bijbehorende knop te klikken.

Betalingsmogelijkheden zijn onder andere creditcard, PayPal, iDeal en betaling via telefoonrekening. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past.

Met het F1 TV Pro-abonnement krijg je toegang tot alle live races, inclusief de trainingen, kwalificaties en de belangrijkste races van het seizoen. Daarnaast heb je toegang tot Formule 2, Formule 3, Porsche Supercup en andere content die exclusief beschikbaar is op F1 TV Pro.

Beschikbaarheid van commentaar en account delen op F1 TV Pro

F1 TV Pro biedt verschillende opties voor commentaar, waaronder een Nederlandstalige versie met commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, die ook commentaar verzorgen bij Viaplay. Als Nederlands commentaar niet jouw voorkeur heeft, kun je ook kiezen voor Engels commentaar of andere beschikbare talen.

Een ander handig aspect van het F1 TV Pro-abonnement is de mogelijkheid om het account te delen op maximaal 6 verschillende apparaten. Dit betekent dat je jouw abonnement kunt delen met familie of vrienden, zodat zij ook kunnen genieten van de Formule 1-actie. Het enige verschil is dat je maar op één apparaat tegelijkertijd de race kunt streamen. Dit is belangrijk om rekening mee te houden als je van plan bent om het account te delen.

Naast het streamen van de race, biedt F1 TV Pro ook extra functies zoals live timing en de mogelijkheid om de livestream naast elkaar te bekijken. Hierdoor kun je nog meer betrokken raken bij de actie en geen enkel moment missen. Het delen van het F1 TV Pro-account en de beschikbare commentaarmogelijkheden maken het abonnement nog aantrekkelijker voor Formule 1-fans.

Account delen Commentaar
Maximaal 6 apparaten Nederlands, Engels en andere talen
Slechts op één apparaat tegelijk streamen

Vergelijking tussen Viaplay en F1 TV Pro

Viaplay en F1 TV Pro zijn de twee aanbieders van Formule 1 live streams in Nederland. Viaplay biedt naast Formule 1 ook andere sporten, films en series aan, terwijl F1 TV Pro zich puur richt op het racen. Viaplay heeft een hogere prijs, maar een breder aanbod, terwijl F1 TV Pro goedkoper is en interactieve functies biedt zoals het kiezen van camerastandpunten en radioverkeer. Het is belangrijk om het gewenste aanbod en de gewenste prijs te overwegen bij het kiezen tussen Viaplay en F1 TV Pro.

Circuit Villeneuve
Foto: Tsunami330

Het kiezen van het juiste F1 TV abonnement

Bij het kiezen van het juiste F1 TV abonnement is het belangrijk om te overwegen welke functies je nodig hebt, zoals live races, toegang tot alle content en interactieve functies. Daarnaast moet je de prijs vergelijken tussen F1 TV Pro en Viaplay, en het gewenste aanbod van andere sporten, films en series overwegen.

Als je alleen geïnteresseerd bent in Formule 1 en interactieve functies, is F1 TV Pro de beste keuze vanwege de lagere prijs. Met F1 TV Pro krijg je toegang tot alle live races, Formule 2, Formule 3, Porsche Supercup en andere exclusieve content. Bovendien biedt F1 TV interactieve functies, zoals het kiezen van camerastandpunten en radioverkeer, waardoor je een unieke kijkervaring hebt.

Als je ook interesse hebt in andere sporten en een breder entertainmentaanbod, is Viaplay een goede optie. Met Viaplay krijg je toegang tot Formule 1 en een breed scala aan andere sporten, films en series. Houd er echter rekening mee dat Viaplay duurder is dan F1 TV Pro.

Kortom, voor de beste F1 TV-ervaring tegen de beste prijs, is F1 TV Pro de beste keuze. Als je echter op zoek bent naar een breder entertainmentaanbod, is Viaplay een goede optie maar tegen een hogere prijs. Overweeg je behoeften en budget bij het kiezen van het juiste F1 TV abonnement.

Gerelateerd nieuws

De rol van Aerodynamica in Formule 1: Meer dan alleen snelheid

Wanneer we de gloriërende wereld van Formule 1 nader beschouwen, is het...

Achter de schermen: De rol van een Formule 1 Team Strategist

Het succes van een Formule 1 team tijdens een grand prix hangt...

Hoe Formule 1 de wereld van motorsport beïnvloedt

De impact van Formule 1 op de motorsport wereld is onbetwistbaar. Als...

Formule 1’s grootste rivaliteiten: Verhalen die de sport vormden

Door de jaren heen heeft de Formule 1 zich niet alleen onderscheiden...

Formule 1’s meest onvergetelijke comebacks

De wereld van de Formule 1, een synoniem voor snelheid, precisie en...

De wetenschap achter F1 banden: grip, slijtage en strategie

In de wereld van de Formule 1 zijn banden veel meer dan...

Achter de schermen: Een dag in het leven van een F1 monteur

Wat gebeurt er achter de schermen van de glinsterende Formule 1-wereld? Dit...

De meest iconische races in de geschiedenis van Formule 1

Gedurende haar roemruchte geschiedenis heeft de F1 de wereld enkele legendarische Formule...