Het laatste Formule 1 nieuws. Alle ontwikkelingen, coureurs, actuele standen en kalender
Home Overig Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen
Overig

Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen

233
Kelly Piquet
Foto: Gloednieuw

Kelly Piquet is sinds oktober 2020 de vriendin van Max Verstappen, de Nederlandse Formule 1-coureur. Ze is echter veel meer dan alleen dat. Kelly Tamsma Piquet Souto Maior, geboren op 7 december 1988 in Homburg, Duitsland, is een Braziliaans model, columnist en blogger. Ze is de dochter van Nelson Piquet, een drievoudig wereldkampioen in de Formule 1, en Sylvia Tamsma, een Nederlands internationaal model.

Kelly heeft een gevarieerde achtergrond, waarbij ze haar jeugd doorbracht in Zuid-Frankrijk en Brazilië, en later studeerde aan het Marymount Manhattan College in New York. Haar studie richtte zich op internationale betrekkingen met een nadruk op politieke wetenschappen en economie. Ze heeft gewerkt in de mode-industrie, onder andere bij Vogue Latinoamerica en Bergdorf Goodman, en als columnist voor Marie Claire.

Kelly heeft een dochter, Penelope, uit een eerdere relatie met de Russische F1-coureur Daniil Kvyat. Ondanks haar drukke leven en carrière, is Kelly ook actief als gezondheids- en wellnesscoach en woont ze samen met Verstappen in Monaco.

Beroemde familie

Kelly Piquet komt uit een familie met een rijke geschiedenis in de autosport. Haar vader, Nelson Piquet, is een legendarische Formule 1-coureur die in de jaren ’80 drie wereldtitels behaalde. Deze achtergrond heeft ongetwijfeld invloed gehad op Kelly’s leven en haar connecties binnen de motorsportwereld. Haar broer, Nelson Piquet Jr., heeft ook in de Formule 1 geracet, wat de banden tussen de familie Piquet en de racewereld verder versterkt.

Kelly’s relatie met Max Verstappen is dan ook niet geheel verrassend, gezien haar nauwe banden met de Formule 1. De ontmoeting tussen Kelly en Max vond plaats via haar broer, en ondanks het leeftijdsverschil van negen jaar, bloeide er een relatie op die tot op heden standhoudt.

Lees ook:  Verstappen waarschuwt Red Bull met verontrustende uitspraken over huidige auto

Naast haar rol als partner van een Formule 1-coureur, heeft Kelly Piquet een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze heeft als model op de catwalk gestaan en heeft een sterke aanwezigheid in de mode-industrie. Haar werk als columnist en blogger heeft haar een platform gegeven om haar stem te laten horen in verschillende media.

Kelly’s studie in New York heeft haar een brede academische basis gegeven, die ze heeft weten te combineren met haar passie voor mode en media. Ze heeft zich ook ontwikkeld tot een gezondheids- en wellnesscoach, wat haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen onderstreept.

Privéleven en relatie met Max Verstappen

Kelly’s privéleven is vaak onderwerp van gesprek in de media, vooral sinds haar relatie met Max Verstappen. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016, maar begonnen pas in 2020 officieel te daten. Hun relatie is sindsdien sterk gebleven, ondanks geruchten en speculaties in de media.

Kelly en Max delen regelmatig momenten uit hun leven op sociale media, waar ze hun liefde voor elkaar tonen. Kelly’s dochter, Penelope, speelt ook een belangrijke rol in hun leven, en Max heeft een goede band met haar opgebouwd. Het stel lijkt gelukkig samen te zijn, en ze genieten van hun tijd samen in Monaco, waar ze een huis delen.

De relatie tussen Kelly Piquet en Max Verstappen wordt nauwlettend gevolgd door fans en media. Onlangs ontstonden er zorgen onder fans toen Max niet aanwezig was bij de bruiloft van Kelly’s zus, Julia Piquet. Deze afwezigheid leidde tot speculaties over hun relatie. Kelly reageerde echter snel door foto’s van hun vakantie te delen, waarmee ze de geruchten de kop indrukte.

Lees ook:  Verstappen haalt het maximale uit de RB20 volgens Red Bull: "De auto is niet overdreven geprezen"

Dit voorval toont aan hoe betrokken en geïnteresseerd het publiek is in hun leven, en hoe Kelly en Max omgaan met de druk van de publieke aandacht. Ondanks de uitdagingen die komen kijken bij een leven in de schijnwerpers, lijken Kelly en Max hun relatie met succes te navigeren.

Gerelateerd nieuws

Waar verblijven coureurs tijdens de Grand Prix van Singapore?

Coureurs verblijven tijdens de Grand Prix van Singapore in luxe hotels in...

Luxe verblijven: Waar de coureurs overnachten tijdens de GP van Azerbeidzjan

De Formule 1-coureurs verblijven tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan voornamelijk in...

Lewis Hamilton Funko Pop: het ultieme verzamelobject

De Lewis Hamilton Funko Pop is een gedetailleerde miniatuurweergave van de zevenvoudig...

De betekenis achter de tatoeages van Lewis Hamilton

Lewis Hamilton staat bekend om zijn indrukwekkende collectie tatoeages. De Britse coureur...

Max Verstappen Diamond Painting: prijzen en mogelijkheden

Diamond painting van Max Verstappen is een populaire hobby onder Formule 1-fans....

Max Verstappen LEGO-set: bouwsets en prijzen

De Max Verstappen RedBull F1 raceauto, gebaseerd op de Red Bull RB19...

Max Verstappen imponeert in DTM-test: ‘Hij deed iets wat in het echte leven niet bestaat’

Max Verstappen heeft tijdens een testdag in een DTM-auto indruk gemaakt op...

Max Verstappen: de ongeëvenaarde F1-kampioen in boekvorm

Max Verstappen is het onderwerp van diverse boeken die zijn indrukwekkende carrière...