Het laatste Formule 1 nieuws. Alle ontwikkelingen, coureurs, actuele standen en kalender
Home Overig Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen
Overig

Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen

123
Kelly Piquet
Foto: Gloednieuw

Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet is niet alleen bekend als de vriendin van Max Verstappen, maar ze heeft ook haar eigen reputatie in de wereld van de Formule 1. Ze is de dochter van Nelson Piquet, een voormalige drievoudige Formule 1-wereldkampioen. Daarnaast is Kelly’s broer, Nelson Piquet Jr., ook een bekend coureur. Ze werd geboren op 7 december 1988 in Homburg, Duitsland, maar groeide op in Monaco.

Kelly heeft een Bachelor in Internationale Betrekkingen van de Universiteit van Genève en een Master in Journalistiek van de Universiteit van Columbia in New York. Ze heeft gewerkt voor de Formule E en heeft een blog over reizen en lifestyle. Kelly is dus zeker niet alleen bekend om haar relatie met Max Verstappen, ze heeft ook haar eigen succesvolle carrière.

In haar vrije tijd houdt Kelly van reizen, mode en fotografie. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal waar ze haar reizen documenteert. Kelly spreekt vloeiend Portugees, Engels, Frans, Italiaans en Spaans, wat haar een veelzijdige persoonlijkheid maakt.

Het leven voor Max Verstappen: Kelly’s eerdere relaties

Voordat Kelly Piquet een relatie kreeg met Max Verstappen, had ze een relatie met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Ze waren samen van 2016 tot 2019 en hebben een dochter, Penelope Kvyat. Ondanks hun breuk bleven Kelly en Daniil goede vrienden en zijn ze samen verantwoordelijk voor de opvoeding van hun dochter.

Na de breuk met Daniil bleef Kelly een tijdje single. Ze concentreerde zich op haar carrière en haar dochter. Kelly heeft altijd gezegd dat ze haar privéleven graag privé houdt, dus er is niet veel bekend over haar andere relaties.

Ondanks haar eerdere ervaringen in de Formule 1-wereld, heeft Kelly altijd beweerd dat ze nooit een relatie zou hebben met een andere coureur. Maar dat veranderde toen ze Max Verstappen ontmoette.

Ontmoeting met Max Verstappen: het begin van een nieuwe liefde

Het is niet precies bekend wanneer en hoe Kelly Piquet en Max Verstappen elkaar hebben ontmoet. Het wordt echter aangenomen dat ze elkaar hebben leren kennen via hun gedeelde liefde voor de Formule 1. Ze werden voor het eerst samen gespot in 2020 en bevestigden hun relatie officieel in januari 2021.

Kelly en Max hielden hun relatie in het begin vrij privé. Ze deelden niet veel informatie over hun relatie met het publiek, en het was pas toen ze foto’s van elkaar begonnen te delen op sociale media dat hun relatie officieel werd bevestigd.

Ondanks hun drukke schema’s en de uitdagingen die gepaard gaan met het daten van een Formule 1-coureur, hebben Kelly en Max hun relatie sterk gehouden. Ze ondersteunen elkaar in hun carrières en zijn vaak samen te zien bij races.

Kelly Piquet en Max Verstappen: hun liefdesverhaal

Het liefdesverhaal van Kelly Piquet en Max Verstappen is er een van wederzijds respect en ondersteuning. Ondanks de uitdagingen van het daten in de wereld van de Formule 1, hebben ze een sterke en stabiele relatie opgebouwd.

Vanaf het begin van hun relatie hebben Kelly en Max elkaar altijd openlijk gesteund. Kelly is vaak te zien bij de races van Max, waar ze hem aanmoedigt en ondersteunt. Max heeft op zijn beurt ook zijn bewondering voor Kelly en haar carrière uitgesproken.

Naast hun gedeelde liefde voor de Formule 1, delen Kelly en Max ook een liefde voor reizen. Ze hebben samen verschillende plaatsen over de hele wereld bezocht en delen vaak foto’s van hun avonturen op sociale media.

Kelly Piquet: Rol in de carrière van Max Verstappen

Hoewel Max Verstappen al een succesvolle carrière had voordat hij Kelly ontmoette, is het duidelijk dat ze een positieve invloed heeft op zijn leven en carrière. Kelly is niet alleen een bron van emotionele steun voor Max, maar ze begrijpt ook de druk en de uitdagingen van zijn carrière.

Kelly’s ervaring in de Formule 1-wereld, zowel als dochter van een voormalige wereldkampioen als de ex-vriendin van een coureur, stelt haar in staat om Max te ondersteunen op een manier die veel anderen niet kunnen. Ze begrijpt de moeilijkheden van het leven op de weg en de stress van het racen, en kan Max daardoor effectief advies en steun geven.

Daarnaast is Kelly’s eigen succesvolle carrière een inspiratie voor Max. Ze toont hem dat het mogelijk is om een evenwicht te vinden tussen een succesvolle carrière en een gelukkig persoonlijk leven.

Max Verstappen en Kelly Piquet: hun leven buiten de racebaan

Buiten de racebaan hebben Max Verstappen en Kelly Piquet een vrij normaal leven. Ze genieten ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden, en ze houden van reizen. Ze hebben samen verschillende plekken over de hele wereld bezocht, van Europa tot Zuid-Amerika.

Ondanks hun drukke schema’s proberen Max en Kelly zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. Ze delen vaak foto’s van hun avonturen op sociale media, waardoor fans een inkijkje krijgen in hun leven buiten de racebaan.

Kelly en Max zijn ook toegewijde ouders. Kelly’s dochter Penelope is een belangrijk onderdeel van hun leven, en ze proberen ervoor te zorgen dat ze zo normaal mogelijk opgroeit, ondanks hun beroemde ouders.

Kelly Piquet: haar invloed op Verstappen’s persoonlijke leven

Kelly Piquet heeft een duidelijke invloed gehad op het persoonlijke leven van Max Verstappen. Ze heeft hem geholpen een balans te vinden tussen zijn drukke carrière en zijn persoonlijke leven, en heeft hem gesteund in zijn streven naar succes op de racebaan.

Max heeft vaak gesproken over de positieve invloed die Kelly op zijn leven heeft. Hij heeft gezegd dat ze hem heeft geholpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is, en dat ze hem de steun en stabiliteit biedt die hij nodig heeft.

Daarnaast heeft Kelly Max geholpen om een betere vader te zijn voor haar dochter Penelope. Ondanks dat hij niet haar biologische vader is, heeft Max een hechte band met Penelope en speelt hij een actieve rol in haar leven.

De toekomst voor Kelly Piquet en Max Verstappen

Hoewel niemand kan voorspellen wat de toekomst in petto heeft voor Kelly Piquet en Max Verstappen, is het duidelijk dat ze een sterke en liefdevolle relatie hebben. Ze ondersteunen elkaar in hun carrières en genieten van hun leven samen buiten de racebaan.

In de nabije toekomst zullen Kelly en Max waarschijnlijk blijven reizen en hun carrières voortzetten. Ze zullen ook blijven werken aan hun relatie en hun rol als ouders.

Wat er ook gebeurt, het is duidelijk dat Kelly en Max een sterk team vormen. Ze begrijpen en respecteren elkaar, en hun gedeelde liefde voor de Formule 1 zal hen waarschijnlijk nog vele jaren samen houden.

Gerelateerd nieuws

Formula 1: Drive to Survive: Alles dat je moet weten

De documentaireserie Formula 1: Drive to Survive, exclusief beschikbaar op Netflix, heeft...

Victoria Verstappen: Zus van Max Verstappen

De wereld van Formule 1 is een spektakel van snelheid en spanning...

Sophie Kumpen: Moeder van Max Verstappen

In de wereld van de Formule 1 zijn er veel opvallende persoonlijkheden...

Overzicht van alle wereldkampioenen in de Formule 1

De geschiedenis van de Formule 1 is rijk aan snelheid, technologische innovatie...

Formule 1 Live Kijken in 2024: Gratis opties en meer

In 2024 is het mogelijk om Formule 1 live te kijken op...

Wat is de levensduur van een Formule 1-motor en hoe vaak wordt deze vervangen?

De wereld van de Formule 1 wordt aangedreven door de kracht en...

Wat zijn de grootste uitdagingen bij het ontwerpen van een Formule 1-circuit?

Het ontwerpen van een Formule 1-circuit is een complexe taak waarbij ontwerpers...

Waarom en hoe worden Formule 1-races soms gekort?

De wereld van Formule 1 is één waarbij snelheid en precisie voorop...