Het laatste Formule 1 nieuws. Alle ontwikkelingen, coureurs, actuele standen en kalender
Home F1 coureurs Lewis Hamilton’s vriendinnen: Iedereen die de coureur heeft gedatet
F1 coureurs

Lewis Hamilton’s vriendinnen: Iedereen die de coureur heeft gedatet

108
lewis hamilton relatie

Lewis Hamilton heeft in de loop der jaren verschillende bekende vriendinnen gehad. In 2002 had hij een kortstondige relatie met het Britse model Danielle Lloyd. Later had hij een relatie met Jodia Ma, een vrouw uit Hong Kong die hij ontmoette op de Cambridge School of Arts. Een andere bekende ex-vriendin is Vivian Burkhardt, een deelneemster aan de Miss World-verkiezing. Zijn meest langdurige en bekende relatie was met zangeres Nicole Scherzinger, met wie hij samen was van 2007 tot 2015. Daarnaast is Hamilton in verband gebracht met beroemdheden zoals Rihanna, Sofia Richie, Winnie Harlow, Rita Ora, Nicki Minaj en Shakira, hoewel deze geruchten nooit officieel zijn bevestigd.

Na zijn breuk met Scherzinger heeft Hamilton geen openlijke relatie gehad, ondanks speculaties en geruchten. Zijn focus ligt momenteel op zijn carrière als coureur, hoewel hij openstaat voor een relatie en een gezin in de toekomst.

  • Lewis Hamilton heeft door de jaren heen verschillende bekende vriendinnen gehad, waaronder Danielle Lloyd, Jodia Ma, Vivian Burkhardt en Nicole Scherzinger.
  • Hamilton is ook in verband gebracht met andere beroemdheden, maar deze relaties zijn nooit officieel bevestigd.

Hamilton’s liefdesleven na Scherzinger

Na zijn breuk met Nicole Scherzinger in 2015 heeft Lewis Hamilton geen openlijke relatie gehad. Er zijn echter geruchten geweest over zijn liefdesleven. Zo werd hij in verband gebracht met zangeres Rihanna en het Amerikaanse model Winnie Harlow. Er zijn ook speculaties geweest over een relatie met zangeres Rita Ora en rapper Nicki Minaj. Er zijn geen officiële bevestigingen van deze relaties. Op dit moment is er geen bekende vriendin van Hamilton.

Jaar Partner(s)
2015
2016 Rihanna (geruchten)
2017 Winnie Harlow (geruchten)
2018 Rita Ora (speculaties)
2019 Nicki Minaj (speculaties)
2020
2021

Lewis Hamilton’s liefdesleven na zijn relatie met Nicole Scherzinger blijft onderwerp van speculaties en geruchten. Hoewel er in de media termen als “datinggeschiedenis lewis hamilton” en “lewis hamilton’s huidige vriendin” circuleren, zijn er geen bevestigde relaties bekend sinds zijn breuk met Scherzinger. Fans en nieuwsmedia blijven echter nieuwsgierig naar de romantische avonturen van de succesvolle Formule 1-coureur, aangezien zijn liefdesleven altijd in de schijnwerpers heeft gestaan.

Hamilton’s kinderwens

Ondanks dat Lewis Hamilton op dit moment geen vriendin heeft, heeft hij duidelijk gemaakt dat hij een sterke kinderwens heeft. Hij heeft openlijk gesproken over zijn verlangen om vader te worden. Hamilton wil graag kinderen, maar hij benadrukt ook dat hij er oprecht voor hen wil zijn en een goede vader wil zijn. Hij heeft gezegd dat hij openstaat voor een relatie als de juiste persoon op zijn pad komt.

Hamilton’s toewijding aan zijn carrière als coureur is echter een prioriteit op dit moment. Hij is vastbesloten om zich te concentreren op zijn succes op het circuit en heeft zijn persoonlijke leven even op de achtergrond gezet. Terwijl hij zijn dromen najaagt, staat Hamilton open voor de mogelijkheid van een partner en gezinsleven in de toekomst.

Hamilton’s visie op een relatie

Hoewel hij momenteel geen actieve relatie heeft, heeft Lewis Hamilton zijn visie op een toekomstige relatie gedeeld. Als workaholic erkent hij dat zijn drukke schema en frequente reizen het moeilijk maken om een stabiele relatie te onderhouden. Hamilton heeft zijn focus volledig gericht op zijn carrière en wil pas na zijn pensionering als coureur serieus nadenken over een toekomstige relatie.

De drievoudig wereldkampioen Formule 1 heeft Transcendente Meditatie geadopteerd als onderdeel van zijn levensstijl en heeft benadrukt dat hij zichzelf wil ontwikkelen op persoonlijk vlak voordat hij een partner vindt. Hij beschouwt het ouderschap als een belangrijke verantwoordelijkheid en wil ervoor zorgen dat hij klaar is om een goede en aanwezige vader te zijn voordat hij aan het avontuur van het ouderschap begint.

Huidige status

Op dit moment is er geen bekende vriendin van Hamilton en blijft zijn privéleven grotendeels buiten de schijnwerpers. Hij geniet van zijn vrijheid en focust zich op zijn succesvolle carrière en het najagen van zijn dromen op en naast het circuit. Hamilton’s prioriteit ligt momenteel bij zijn sportieve prestaties, maar hij heeft altijd open gestaan voor liefde en heeft de intentie om in de toekomst een gezin te stichten.

Voormalige vriendinnen van Lewis Hamilton Jaren van relatie
Danielle Lloyd 2002
Jodia Ma Onbekend
Vivian Burkhardt Onbekend
Nicole Scherzinger 2007-2015

Hamilton’s vriendschappen

Naast zijn liefdesleven heeft Lewis Hamilton ook een indrukwekkend netwerk van bekende vrienden. Een van zijn goede vrienden is niemand minder dan acteur Brad Pitt. De twee hebben een hechte band en worden regelmatig samen gezien tijdens evenementen in Hollywood. Hamilton heeft ook warme banden met andere prominente figuren uit de entertainmentindustrie en wordt vaak gespot op grote mode-evenementen.

Als coureur en wereldberoemde sportpersoonlijkheid heeft Hamilton toegang tot de hoogste kringen van de showbizz en heeft hij veel contacten binnen de film-, muziek- en modewereld. Door zijn charismatische persoonlijkheid en internationale bekendheid heeft hij vrienden gemaakt met beroemdheden uit verschillende industrieën.

lewis hamilton relatie

Hamilton’s vriendschappen met beroemdheden geven hem de mogelijkheid om tijd door te brengen met gelijkgestemde individuen en te genieten van de roem en rijkdom die gepaard gaan met zijn succesvolle carrière. Deze vriendschappen bieden Hamilton ook waardevolle kansen en invloeden buiten de racewereld.

Hieronder volgt een voorbeeld van enkele van de bekende vrienden van Lewis Hamilton:

Naam Beroep
Brad Pitt Acteur
Kendall Jenner Model
Justin Bieber Zanger
Gigi Hadid Model

De vriendschappen van Lewis Hamilton geven een interessant inzicht in zijn leven buiten de racebaan. Ze tonen ook zijn vermogen om te verbinden met mensen uit verschillende werkvelden en tonen zijn veelzijdigheid als individu.

Hamilton’s standpunt over relaties

Lewis Hamilton heeft openhartig gesproken over zijn standpunt op relaties. Vanwege zijn drukke carrière en het vele reizen, vindt Hamilton het momenteel moeilijk om een relatie te onderhouden. Hij beschrijft zichzelf als een workaholic en heeft daarom besloten zich pas op een relatie te richten wanneer hij gestopt is met racen.

In de toekomst heeft Hamilton echter wel plannen om een gezin te stichten. Hij koestert de wens om een goede en aanwezige vader te zijn voor zijn kinderen. Op dit moment ligt zijn focus echter op zijn carrière en blijft zijn liefdesleven op een laag pitje.

Hoewel Hamilton veel bewonderd wordt om zijn coureurskwaliteiten, begrijpt hij dat zijn drukke levensstijl het lastig maakt om een stabiele relatie te hebben. Hij is echter hoopvol dat wanneer de tijd rijp is, hij de juiste persoon zal tegenkomen en zijn visie op relaties werkelijkheid zal worden.

Gerelateerd nieuws

Verstappen domineert Perez in kwalificatie en races van seizoen 2024

Verstappen en Albon ongeslagen Na negen Grands Prix in 2024 zijn Max...

Sainz maakt plaats voor Hamilton: ‘Ik voel een beetje medelijden met hem’

Terwijl zijn teamgenoot George Russell de trofee ontving voor de derde plaats...

Ricciardo onthult welke verandering hem een beter resultaat opleverde

Na een periode van worsteling bij Visa Cash App RB, heeft Daniel...

Waar woont Carlos Sainz?

Carlos Sainz Jr. werd geboren in Madrid, Spanje op 1 september 1994....

Verstappen grote winnaar dit weekend in strijd om F1 kampioenschap

Max Verstappen heeft zijn leidende positie in het Formule 1-kampioenschap van 2024...

Perez krijgt gridstraf voor Spaanse GP na crash in Canada

Tijdens de Grand Prix van Canada, op Circuit Gilles Villeneuve, verloor Sergio...

Daniel Ricciardo reageert fel op Jacques Villeneuve na kritiek tijdens de Canadese GP

Daniel Ricciardo kon zich niet inhouden na de felle kritiek van Jacques...

Wat Toto Wolff tegen Carlos Sainz zei tijdens de Mercedes F1 2025-gesprekken

Hoewel Mercedes nog geen beslissing heeft genomen over het plaatsen van Kimi...